Cyprus Advertisers Association

Λευτέρης Αθανασίου

Head of Communications, Epic

Πρόεδρος, ΔΣ ΣΔΚ

Ο Λευτέρης Αθανασίου είναι Head of Communications στην Epic, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πάροχο τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο. Είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική επικοινωνίας της εταιρείας, για τη διαχείριση και ανάπτυξη του brand Epic και για όλες τις δραστηριότητες διαφήμισης, ψηφιακής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Στην καριέρα του έχει επιβλέψει το λανσάρισμα πολλών σημαντικών καινοτομιών στην τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών. Έχει επίσης υλοποιήσει δύο καμπάνιες rebranding, οι οποίες πιστεύει ότι υπήρξαν οι πιο απαιτητικές και ταυτόχρονα οι πιο ικανοποιητικές marketing ενέργειες που υλοποίησε ποτέ.

Αιμιλία Ορφανίδου

Ανώτερη Λειτουργός Μάρκετινγκ, Universal Life

Αντιπρόεδρος, ΔΣ ΣΔΚ

Η Αιμιλία Ορφανίδου, ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Ηνωμένες Πολιτείες και Αγγλία το 1999 όπου απέκτησε ΒΑ στο Marketing και MBΑ με εξειδίκευση στο Marketing. Εργάστηκε στα τμήματα Marketing γνωστών εταιρειών τεχνολογίας όπως Demstar Information Group, Logicom Public Ltd και Alpan Electroline Ltd σε θέσεις Brand Manager και Marketing Manager, καθώς επίσης και στο διαφημιστικό γραφείο Partners Y&R σαν Business Development Director της Byte Digital Agency. Από το Μάρτιο του 2016 έχει προσληφθεί στην Universal Life σαν υπεύθυνη των υπηρεσιών Marketing της εταιρείας.

Τίνα Γαβριηλίδου

Group Marketing Manager, IPH Iakovos Photiades Group of Companies Ltd

Γραμματέας, ΔΣ ΣΔΚ

Κάτοχος BA(Hons) Marketing από το Lancaster University και ΜΒΑ από το Cardiff Business School, University of Wales. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην British American Tobacco, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Marketing και των Πωλήσεων. Εργάστηκε επίσης ως Marketing Manager στην Argosy Trading Company όπου δούλεψε με μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων όπως Mars, Kelloggs και Reckitt Benkiser. Από το 2017 εργάζεται ως Group Marketing Manager στην IPH Iakovos Photiades Ltd.

Μελίνα Σκορδέλλη

Chief Marketing Officer, Υπεραγορές METRO

Ταμίας, ΔΣ ΣΔΚ

Κάτοχος BSc Hons Marketing από το Πανεπιστήμιο του Lancaster και MSc International Marketing από το Strathclyde University της Γλασκώβης. Eργοδοτήθηκε στον Όμιλο Εταιρειών Σιακόλα, στην εταιρεία Artview Ltd, ως Sales και αργότερα Brand Manager για τις εταιρείες καλλυντικών Dior και Make Up For Ever αντίστοιχα, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθως ανέλαβε το τμήμα Mάρκετινγκ στις υπεραγορές METRO το οποίο διευθύνει μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου από το 2014 μέχρι και το 2019, ενώ συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2012.

Σάββας Κούννος

Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, Τράπεζα Κύπρου

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

Ο Σάββας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2001 στη Λαϊκή Τράπεζα ασκώντας καθήκοντα λειτουργού διαδικτύου. Μετά από οκτώ χρόνια μεταπήδησε στο τμήμα επιμέτρησης απόδοσης όπου ως σύμβουλος επιχειρήσεων, είχε την ευθύνη για την αυτοματοποίηση και παρακολούθηση της στοχοθέτησης του δικτύου καταστημάτων. To 2013, λόγω των μέτρων εξυγίανσης, εντάχθηκε στο δυναμικό του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Ανελίχθηκε από Λειτουργός Ψηφιακού Μάρκετιγκ σε Προϊστάμενο και το 2018 ανέλαβε καθήκοντα Manager Marketing & CX. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων.

Σωτηρούλλα Σωτηρίου

Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Εικόνας, Charalambides Christis

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

Η Σωτηρούλα Σωτηρίου είναι η Marketing & Corporate Image Manager της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ. Με μακρά εμπειρία στις επικοινωνιακές ιδιαιτερότητες της Γαλακτοκομικής Βιομηχανίας, ξεκίνησε στην εταιρεία το 2012, αρχικά ως CSR Manager. Διαχειρίζεται όλα τα brands της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είτε αυτά είναι ίδιας παραγωγής, είτε τα εισάγει και τα διανέμει στην αγορά. Στις ευθύνες της, είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τομέας στον οποίο η Εταιρεία δίνει ιδιαίτερο βάρος.

Μαρία Οδυσσέως

Deputy Marketing Manager, KEAN

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

H Μαρία Οδυσσέως έχει τη θέση της Deputy Marketing Manager στη ΚΕΑΝ Ltd από το 2015.

Είναι κάτοχος πτυχίου Γραφικών Τεχνών και Διαφήμισης από το Central Saint Martins του Λονδίνου καθώς και διπλώματος Δημοσίων Σχέσεων από το 2010.

Με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι του λιανικού εμπορίου και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, η Μαρία έχει ηγηθεί της υλοποίησης δημιουργικών και καινοτόμων εκστρατειών επικοινωνίας, που συνέβαλαν στην εξέλιξη και εδραίωση του ομίλου ΚΕΑΝ στην κυπριακή αγορά.

Σοφία Τσενέ

Group Marketing Manager, Όμιλος ΖΟΡΠΑΣ

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

Η Σοφία είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς της Ελλάδας και Μεταπτυχιακού σε International Management Marketing από το University of Exeter, της Αγγλίας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας, εργαζόμενη στην πολυεθνική εταιρεία Nestlé στην Ελλάδα. Συνέχισε στην Κύπρο, εργαζόμενη για σημαντικά brands όπως Cadbury, Trident, Halls, Lindt κ.ά. Aπό το 2016 εργάζεται ως Group Marketing Manager στον Όμιλο Ζορπάς.

Γιώργος Βασιλείου

Διευθυντής Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας και Εκπαίδευσης, Cablenet Communication Systems

Ο Γιώργος Βασιλείου, είναι απόφοιτος πολυτεχνείου με ειδικότητα στις Τηλεπικοινωνίες και Ηλεκτρονική Μηχανική. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, Πωλήσεων, Call Centre και Εξυπηρέτησης Πελατών αναλαμβάνοντας μια σειρά διευθυντικών και ηγετικών θέσεων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση πελατών, εκπαίδευση, θέματα στρατηγικής πωλήσεων και διαχείρισης σχέσεων πελατών στη Κύπρο και Μέση Ανατολή. Από το 2009 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας και Εκπαίδευσης στην Cablenet.

Θεόδωρος Πολεμίτης

Senior Brand Manager Cyprus, Corina Snacks

Ο Θεόδωρος Πολεμίτης ηγείται του τμήματος Μάρκετινγκ της Corina Snacks Ltd – Pepsico Cyprus με εμπειρία πέραν των 16 χρόνων στον τομέα της διαφήμισης. Έχει υπό την ευθύνη του γνωστές FMCG μάρκες όπως Lay’s, Doritos, Cheetos, Quaker και Snack a Jacks. Ο Θεόδωρος είναι υπεύθυνος για τα λανσαρίσματα νέων προϊόντων και την εκτέλεση του υποστηρικτικού πλάνου της εταιρίας. Είναι κάτοχος ΒSBΑ από το University of Arizona και MBA από το San Diego State University.

Εύρος Παπαδόπουλος

Group Marketing Manager, P&P Ice Cream Group

Ο Εύρος Παπαδόπουλος έχει μία πολυετή εμπειρία στο Marketing, εργαζόμενος σε μεγάλες εταιρίες παραγωγής και διανομής αλκοολούχων ποτών και μη, στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. 

To 2018, μεταπήδησε στο τομέα των τροφίμων και λιανικής και εργάζεται σαν Group Marketing Manager στο P&P Ice Cream Group.

Γεωργία Λευκαρίτη Ιωάννου

Εκτελεστικός Σύμβουλος, Petrolina (Holdings) Public Ltd

Η Γεωργία Λευκαρίτη Ιωάννου κατέχει θέση Εκτελεστικού Συμβούλου της Petrolina (Holdings) Public Ltd.

Είναι πτυχιούχος νομικής (LLB – Honours) και εργάστηκε επί σειρά ετών ως δικηγόρος.

Μάριος Σιακαλλής

Sales/Product Manager, Char. Pilakoutas Auto Alliance Ltd, Member of Pilakoutas Group

Μετά τις σπουδές του σε Κύπρο, Αμερική και Ολλανδία και την απόκτηση BSc και MBA στο Marketing το 1999, εργάστηκε ως Marketing Manager, Sales & Product Manager σε διάφορες εταιρείες όπως ΑΙΑΣ, MEMRB, G.Nicolaou, Doms Ltd και Fairways, αποκτώντας πείρα σε διάφορες θέσεις και τομείς της κυπριακής αγοράς.

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια εργάζεται στον τομέα της αυτοκίνησης ως Sales/Product Manager και τώρα είναι στην Char. Pilakoutas Auto Alliance Ltd, η οποία αντιπροσωπεύει τις μάρκες Renault, Mitsubishi και Dacia.

Γιώργος Πίσσης

Marketing Manager, The Mall of Cyprus, The Mall of Engomi

Μετά από την αποφοίτησή του το 2002 από το University of Pennsylvania, όπου απέκτησε πτυχίο στα Οικονομικά, συνέχισε τις σπουδές του στο University of Cambridge, με MPhil in Management Studies. Ακολούθως, εργοδοτήθηκε στη Cyprus Trading Corporation Ltd σαν Management Trainee. Το Σεπτέμβριο του 2004 τοποθετήθηκε στη θέση του Brand Manager στην Argosy Trading Company Ltd. Τον Ιανουάριο του 2008 προάχθηκε στη θέση του Marketing Manager. Το Μάρτιο του 2015 μετατέθηκε στην εταιρεία ITTL Trade Tourist & Leisure Park Plc του ομίλου NKS, για να αναλάβει τη θέση του Marketing Manager των εμπορικών κέντρων The Mall of Cyprus και The Mall of Engomi, τα οποία εξαγοράστηκαν από το νοτιοαφρικάνικο όμιλο Atterbury τον Ιούλιο του 2015.

Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή

Διευθυντής, Διεύθυνση Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, Alpha Bank Cyprus

Η Έλενα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 1998, στον Όμιλο Εταιριών Σιακόλα, στο Τμήμα Marketing όπου παρέμεινε μέχρι το 2002. Από τον Σεπτέμβριο του 2002 ανήκει στο δυναμικό της Alpha Bank Cyprus Ltd, όπου έχει εργασθεί σε διάφορες θέσεις. Το 2007 εντάχθηκε στη Διεύθυνση Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και από το 2016 εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή Διεύθυνσης.

Δήμητρα Νικηφόρου

Category Development Manager, CTC Argosy

Η Δήμητρα Νικηφόρου είναι Category Development Manager στην εταιρεία CTC Argosy Ltd από το 2017.

Είναι κάτοχος πτυχίου Marketing με συνολική πείρα 13 χρόνια, κυρίως στον τομέα των FMCG’s.

Στην CTC Argosy Ltd διαχειρίζεται και έχει κάτω από την ευθύνη της γνωστές, καταξιωμένες μάρκες στην κατηγορία τους όπως τα Melissa, Altis, Sailor, El Sabor κ.α.

Οι κύριες ευθύνες της σε συνεργασία με τις εταιρείες που χειρίζεται, είναι η στρατηγική ανάπτυξη, η δημιουργία και υλοποίηση των πλάνων marketing, η ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριών των τάσεων της αγοράς και καταναλωτών στον τομέα των FMCG’s.

Κωνσταντίνος Ανανιάδης

Marketing Manager, Unicars

Ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο American College of Greece (Deree) αποκτώντας BA στο Marketing Management.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα marketing και επικοινωνίας εταιρειών Internet αλλά και Media. Στον χώρο του αυτοκινήτου, ξεκίνησε ως product manager στην Daewoo και εν συνεχεία υλοποίησε το rebranding σε Chevrolet ως Marketing Manager. Στην συνέχεια διετέλεσε Marketing Manager στις εταιρείες Hyundai / Aston Martin. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι Marketing Manager στην Unicars.   

Άντρη Γεωργίου

Marketing Manager, Tryfon Tseriotis Ltd
 
Η Άντρη Γεωργίου Βέρδη είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Marketing Management και MSc in Organizational Change and Development από το University of Manchester στο Ηνωμένο Βασίλειο.  
Ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του marketing από τον κλάδο της διαφήμισης, και στη συνέχεια εργάστηκε σε εταιρείες τροφίμων στην Κύπρο, στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας προϊόντων, και στο retail. Από το 2017 είναι Marketing Manager στην εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd ...

 

Ελπίδα Λουκά-Μιχαηλίδη

Head Group Marketing, PR and Communication, CNP Cyprus Insurance Holdings

Σπούδασε στη Νέα Υόρκη, με πρώτο πτυχίο (BBA) σε Computer Information Systems και μεταπτυχιακό (MBA) στο Marketing Management. Τα τελευταία τριάντα χρόνια απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες στους κλάδους Μάρκετινγκ, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, δουλεύοντας για πολυεθνικές εταιρείες. Η καριέρα της ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη στο Τμήμα Μάρκετινγκ του «The Actors' Fund of America». Στην Κύπρο σημαντικός σταθμός ήταν τα δεκαέξι χρόνια που δούλεψε για πολυεθνική εταιρεία ...

© 2023 Cyprus Advertisers Association. All rights reserved.