Cyprus Advertisers Association

Ο ΣΔΚ διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο καθορίζει την πολιτική του συνδέσμου. Το συμβούλιο έχει μέχρι 9 μέλη και η θητεία του είναι διετής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από:

  • τουλάχιστον 1 μέλος από τον τομέα των Υπηρεσιών

  • τουλάχιστον 1 μέλος από τον Χρηματοοικονομικό τομέα

  • τουλάχιστον 1 μέλος από τον τομέα Βιομηχανίας

  • τουλάχιστον 1 μέλος από τον τομέα Λιανικού Εμπορίου/Μεταποίησης και

  • τουλάχιστον 1 μέλος από τον τομέα των Εισαγωγέων.

Σήμερα η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
 

Λευτέρης Αθανασίου

Head of Communications, Epic

Head of Communications, Epic

Πρόεδρος, ΔΣ ΣΔΚ

Ο Λευτέρης Αθανασίου είναι Head of Communications στην Epic, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πάροχο τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο. Είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική επικοινωνίας της εταιρείας, για τη διαχείριση και ανάπτυξη του brand Epic και για όλες τις δραστηριότητες διαφήμισης, ψηφιακής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Στην καριέρα του έχει επιβλέψει το λανσάρισμα πολλών σημαντικών καινοτομιών στην τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών. Έχει επίσης υλοποιήσει δύο καμπάνιες rebranding, οι οποίες πιστεύει ότι υπήρξαν οι πιο απαιτητικές και ταυτόχρονα οι πιο ικανοποιητικές marketing ενέργειες που υλοποίησε ποτέ.

Αιμιλία Ορφανίδου

Head of Marketing Services, Universal Life

Head of Marketing Services, Universal Life

Αντιπρόεδρος, ΔΣ ΣΔΚ

Η Αιμιλία Ορφανίδου, ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Ηνωμένες Πολιτείες και Αγγλία το 1999 όπου απέκτησε ΒΑ στο Marketing και MBΑ με εξειδίκευση στο Marketing. Εργάστηκε στα τμήματα Marketing γνωστών εταιρειών τεχνολογίας όπως Demstar Information Group, Logicom Public Ltd και Alpan Electroline Ltd σε θέσεις Brand Manager και Marketing Manager, καθώς επίσης και στο διαφημιστικό γραφείο Partners Y&R σαν Business Development Director της Byte Digital Agency. Από το Μάρτιο του 2016 έχει προσληφθεί στην Universal Life σαν υπεύθυνη των υπηρεσιών Marketing της εταιρείας.

Τίνα Γαβριηλίδου

Group Marketing Manager, IPH

Group Marketing Manager, IPH Iakovos Photiades Group of Companies Ltd

Γραμματέας, ΔΣ ΣΔΚ

Κάτοχος BA(Hons) Marketing από το Lancaster University και ΜΒΑ από το Cardiff Business School, University of Wales. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην British American Tobacco, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Marketing και των Πωλήσεων. Εργάστηκε επίσης ως Marketing Manager στην Argosy Trading Company όπου δούλεψε με μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων όπως Mars, Kelloggs και Reckitt Benkiser. Από το 2017 εργάζεται ως Group Marketing Manager στην IPH Iakovos Photiades Ltd.

Μελίνα Σκορδέλλη

Chief Marketing Officer, Υπεραγορές METRO

Chief Marketing Officer, Υπεραγορές METRO

Ταμίας, ΔΣ ΣΔΚ

Κάτοχος BSc Hons Marketing από το Πανεπιστήμιο του Lancaster και MSc International Marketing από το Strathclyde University της Γλασκώβης. Eργοδοτήθηκε στον Όμιλο Εταιρειών Σιακόλα, στην εταιρεία Artview Ltd, ως Sales και αργότερα Brand Manager για τις εταιρείες καλλυντικών Dior και Make Up For Ever αντίστοιχα, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθως ανέλαβε το τμήμα Mάρκετινγκ στις υπεραγορές METRO το οποίο διευθύνει μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου από το 2014 μέχρι και το 2019, ενώ συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2012.

Σάββας Κούννος

Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, Τράπεζα Κύπρου

Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, Τράπεζα Κύπρου

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

Ο Σάββας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2001 στη Λαϊκή Τράπεζα ασκώντας καθήκοντα λειτουργού διαδικτύου. Μετά από οκτώ χρόνια μεταπήδησε στο τμήμα επιμέτρησης απόδοσης όπου ως σύμβουλος επιχειρήσεων, είχε την ευθύνη για την αυτοματοποίηση και παρακολούθηση της στοχοθέτησης του δικτύου καταστημάτων. To 2013, λόγω των μέτρων εξυγίανσης, εντάχθηκε στο δυναμικό του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Ανελίχθηκε από Λειτουργός Ψηφιακού Μάρκετιγκ σε Προϊστάμενο και το 2018 ανέλαβε καθήκοντα Manager Marketing & CX. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων.

Σωτηρούλλα Σωτηρίου

Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Εικόνας, Charalambides Christis

Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Εικόνας, Charalambides Christis

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

Η Σωτηρούλα Σωτηρίου είναι η Marketing & Corporate Image Manager της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ. Με μακρά εμπειρία στις επικοινωνιακές ιδιαιτερότητες της Γαλακτοκομικής Βιομηχανίας, ξεκίνησε στην εταιρεία το 2012, αρχικά ως CSR Manager. Διαχειρίζεται όλα τα brands της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είτε αυτά είναι ίδιας παραγωγής, είτε τα εισάγει και τα διανέμει στην αγορά. Στις ευθύνες της, είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τομέας στον οποίο η Εταιρεία δίνει ιδιαίτερο βάρος.

Μαρία Οδυσσέως

Deputy Marketing Manager, KEAN

Deputy Marketing Manager, KEAN

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

H Μαρία Οδυσσέως έχει τη θέση της Deputy Marketing Manager στη ΚΕΑΝ Ltd από το 2015.

Είναι κάτοχος πτυχίου Γραφικών Τεχνών και Διαφήμισης από το Central Saint Martins του Λονδίνου καθώς και διπλώματος Δημοσίων Σχέσεων από το 2010.

Με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι του λιανικού εμπορίου και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, η Μαρία έχει ηγηθεί της υλοποίησης δημιουργικών και καινοτόμων εκστρατειών επικοινωνίας, που συνέβαλαν στην εξέλιξη και εδραίωση του ομίλου ΚΕΑΝ στην κυπριακή αγορά.

Σοφία Τσενέ

Group Marketing Manager, Όμιλος ΖΟΡΠΑΣ

Group Marketing Manager, Όμιλος ΖΟΡΠΑΣ

Μέλος, ΔΣ ΣΔΚ

Η Σοφία είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς της Ελλάδας και Μεταπτυχιακού σε International Management Marketing από το University of Exeter, της Αγγλίας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας, εργαζόμενη στην πολυεθνική εταιρεία Nestlé στην Ελλάδα. Συνέχισε στην Κύπρο, εργαζόμενη για σημαντικά brands όπως Cadbury, Trident, Halls, Lindt κ.ά. Aπό το 2016 εργάζεται ως Group Marketing Manager στον Όμιλο Ζορπάς.

© 2024 Cyprus Advertisers Association. All rights reserved.